Dinho fopt, Zlatan-selfie en volle bak babes

Dinho fopt, Zlatan-selfie en volle bak babes

Je hoeft niet langer smachtend te wachten tot de Sterke Staaltjes verschijnen. Vandaag is het zover. Geniet mee van je doordeweekse dosis plezier en vertier met een compilatie van mooie, bizarre, geestige, scherpe en pikante bijdragen. Heerlijke goals en flinke flaters, je ziet het allemaal!


MOOI, KNAP, WOWJames Rodríguez doet het met de hele selectie (video) en David Alaba overtreft zichzelf weer eens (video). Isco heeft het op zijn heupen (video), terwijl ze in Israël naar David Beckham hebben gekeken (video). Deze vrije trap vliegt er lekker in (video) en Dani Alves krijgt een koekoek om de oren (video). Ronaldinho vermaakt zich met zijn vriendjes (video) en fopt als de beste:

RAAR, BIZAR, BIJZONDERZlatan Ibrahimovic wordt aangehouden door de politie (video) en Falaco de futsalkeizer laat zich gaan (video). Jürgen Klopp is toch niet zo getalenteerd (video) en deze Belg moet vaker gaan pissen (video). Dunk nooit met open mond (video), maar dit is nog veel en veel pijnlijker en zeker niet voor zwakke magen (video).  Deze keeper wordt letterlijk onder vuur genomen:

LEKKER, LEKKERDER, LEKKERSTVolle bak sport-WAG-vermaakHonkbalheld Derek Jeter gaat trouwen met Hannah Davis, die we kennen als heerlijke swimsuit-babe van Sports Illustrated (foto’s en video). Chelsea’s voormalige clubarts Eva Carneiro heeft haar bruiloft er net op zitten (foto’s en video). De relatie tussen topmodel Gisele Bündchen en haar quarterback Tom Brady gaat juist verre van lekker (foto’s).

PSG-aanvaller Ezequiel Lavezzi verzamelt al een mooi plakboek lovers (foto’s, NSFW). Tennisser Grigor Dimitrov sloeg Maria Sjarapova al aan de haak en stapt nu over naar Nicole Scherzinger (foto's). De zangeres is de ex van Lewis Hamilton. Basketballer Tristan Thompson is duidelijk een billen- én borstenman (foto’s), terwijl keeper Mattia Perin een wulpse tv-ster schaakt (foto’s).  

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari - 20.00 uur

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari - 22.00 uur

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Don't Let Daddy Know

Vrijdag 2 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Don't Let Daddy Know

Zaterdag 3 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

Bekeren in Europa…

Er wordt weer flink gevoetbald in Europa: van de kwartfinale van de KNVB Beker tot de Duitse DFB-Pokal en de Engelse FA Cup. En wat dacht je van knock-outrondes in de Europa League?

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.