SmartWifi pods zijn de beste wifi repeaters die er nu zijn

Ziggo Sprinters

12 maanden gratis SmartWifi pods

Niet alleen nieuwe klanten krijgen goeie deals bij Ziggo. We doen ook graag iets extra's voor onze trouwe klanten. Daarom krijg je nu een jaar lang gratis SmartWifi pods op proef. Wil je ze langer houden? Dan betaal je na 12 maanden € 2,50 per maand.

  • SmartWifi schakelt automatisch naar de sterkste frequentie. Zo heb je altijd overal in huis perfecte wifi.
  • Het modem verdeelt de wifi slim onder de apparaten. Elk apparaat in huis krijgt de snelheid die het nodig heeft
  • Eenvoudige installatie met app
  • Maandelijks opzegbaar

Wat is SmartWifi?

Je wifi is bij Ziggo slimmer dan ooit. Combineer je een modem, de pods (onze slimme wifi-versterkers) en de app, dan haal je het maximale uit je wifi. SmartWifi doet namelijk al het regelwerk en zorgt voor altijd perfecte wifi in huis. Het modem schakelt automatisch naar de beste frequentie voor het beste wifi-signaal en verdeelt de wifi slim onder de apparaten waardoor elk apparaat in huis de snelheid krijgt die het nodig heeft.

Veelgestelde vragen

In een groot deel van de Nederlandse huizen is het gebruik van ons SmartWifi modem al voldoende om altijd en overal perfecte wifi te ervaren. Is dat ook zo in jouw huis? Dan heb je geen extra SmartWifi pods nodig. Merk je dat de wifi in de buurt van je modem prima is, maar wat verder in huis niet meer? Dat is heel normaal. Zeker als je huis wat groter is en als er betonnen of betegelde muren of vloeren aanwezig zijn. In dat geval bieden de SmartWifi pods een hele goede oplossing.

Je kunt gebruik maken van deze actie van 1 november t/m 12 december. Ziggo behoudt zich het recht voor om deze actie zonder opgaaf van reden per direct te beëindigen en/of aan te passen

Nee, deze aanbieding is alleen van toepassing op bestaande Ziggo internetklanten welke nog géén SmartWifi pods van Ziggo hebben. Voor nieuwe klanten hebben we een andere actie, zie www.ziggo.nl/sprinters.

De 12 maanden korting gaat direct in na een bestelling. Na afloop van de 12 maanden korting betaal je 2,50 per maand. Het is maandelijks opzegbaar.

Voor deze actie geldt de normale levertijd. Ziggo verzend je pods meestal binnen een dag. Houd er wel rekening mee dat levering door PostNL in de maanden november en december vertraging kan oplopen door drukte.

Pak je Ziggo Sprinters deal

Beslis snel en krijg 50% korting op een zenderpakket naar keuze

Deze actie is geldig t/m 12 december