Klaar voor de toekomst met ons GigaNet

Upgrade kosteloos je internetsnelheid en ervaar hoe snel écht snel is.

We verbeteren ons netwerk continu

Klaar voor alles wat je wilt doen

Regel het met de Ziggo app

Stabiel

Geniet van je stabiele en snelle verbinding via ons toekomstvaste
glasvezel-kabel netwerk

Chat 24/7 met onze klantenservice

Snel

Kies een pakket met de snelheid die bij je past, tot wel 1 Gbit/s op ons krachtige GigaNet.

Service zoals jij dat wilt

Veilig

Gratis het Safe online pakket met de beste internetbeveiliging van
F-secure voor je apparaten.

Bezoek één van de 140 winkels

Klaar voor de toekomst

We breiden onze netwerkcapaciteit elk jaar uit zodat ons GigaNet voldoet aan de steeds hogere eisen die we stellen.

Veelgestelde vragen

Ja, je krijgt een nieuwe modem, de Connectbox Giga. Lees meer over de Connectbox Giga.

Je installeert het modem eenvoudig zelf met behulp van een handig stappenplan. Zo installeer je het modem wanneer het jou uitkomt. Ook online staan we voor je klaar met extra stappenplannen en hulp waar nodig. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag: we sturen een monteur om je te helpen met de installatie. Uiteraard helemaal gratis. 

De downloadsnelheid tot 1 gigabit per seconde komt neer op het tienvoudige van de gemiddelde 100 Mbit/s aansluiting in Nederland. Hiermee kunnen gezinnen op meerdere apparaten tegelijk 4K-films en tv-programma's bekijken en razendsnel downloaden. Zij halen een film van 5GB in 42 seconden binnen, terwijl dat ruim zeven minuten duurt met een huidig gemiddelde internetverbinding.

De eerste 6 maanden blijft de prijs hetzelfde. Daarna betaal je de prijs van het nieuwe pakket. Je abonnement loopt minimaal 1 jaar. Na het eerste jaar kun je maandelijks opzeggen. Tussendoor iets wijzigen aan je pakket? Dat kan zowel in het 1e jaar, als daarna.

Als je geen nieuwe hardware nodig hebt bij jouw nieuwe abbonement dan kan de wijziging binnen enkele uren doorgevoerd worden. Wel moet je zelf nog even je modem resetten voor het snellere internet.

Zó snel is Giga internet

Met 1 Gbit/s van Ziggo gaat het razendsnel

Films en series tegelijk kijken met het hele gezin? Dat kan. Bingewatch ongestoord je favoriete serie vanaf je bank terwijl de kinderen in de slaapkamer genieten van de nieuwste kinderfilm. Met 1 Gbit/s kijkt het hele gezin tegelijk via de tv, smartphone, laptop of tablet. En dat in de hoogste kwaliteit. Warm de popcorn maar alvast op.

GigaNet

Glasvezel-kabel | SmartWifi

We zijn steeds meer online en het leven zit vol tv. Heb je Ziggo, dan gebruik je ons stabiele, snelle en veilige GigaNet. Met dit glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.