Kidszenders in kerstvakantie

7 kidszenders cadeau

Vanaf 25 december t/m 31 januari

Met 7 kidszenders valt er thuis genoeg te beleven. De kleintjes kijken vanaf 25 december t/m 31 januari gratis naar al onze kidszenders: Nicktoons, Nick Music, Pebble TV, Nick Jr., Boomerang, BabyTV én RTL Telekids. De 7 kidszenders kijk je ook met Ziggo GO.

Bekijk de leukste tips:

Nick Jr. kijken

Nick Jr. | kanaal 306

PAW Patrol
PAW Patrol gaat over de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Voor de PAW Patrol is er geen klus te groot en geen pup te klein!

Nella de Ridderprinses
Nella is meer dan alleen een prinses, en meer dan alleen een ridder. Zij is de ridderprinses! Met de hulp van haar vrienden Sir Garret, Trinket en Clod verlegt ze in elk avontuur grenzen, overtreft ze verwachtingen en vecht ze voor gerechtigheid.

Top Wing
Vier enthousiaste jonge vogels, genaamd Swift, Penny, Brody en Rod, werken samen bij de Top Wing Academy, waar ze hun vleugels proberen te verdienen door hun omgeving te helpen. Met de hulp van hun mentor Speedy proberen de kadetten via verschillende missies iedereen te helpen die hulp nodig heeft en leren hierbij steeds een belangrijke les. 

Boomerang | kanaal 308

Scooby-Doo
Geniet elke dag van de leukste en griezeligste Scooby-Doo afleveringen en films, met onder andere Scooby-Doo! and the Beach Beastie, Scooby-Doo! and the Spooky Scarecrow, Scooby-Doo! and the Monster of Mexico en Scooby-Doo! Haunted Holidays.

Boomerang Speeltuin
Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van Baby Looney Tunes, Flap de Hond, Kingdom Force, Mighty Mike, Agent Binky, en Grizzy en de Lemmings!

Yabba Dabba Dino's
Pebbles Flintstone en Bam-Bam Rubble zijn de beste vrienden en ze doen alles samen: naar school gaan, leuke dingen in het weekend en op giga-grote dino's rijden! Ga in de steentijd met ze op avontuur in Bedrock en kom oude bekenden tegen, zoals Fred Flintstone, Wilma, Barney, Betty en al je favoriete prehistorische vrienden.

 

Boomerang kijken
BabyTV kijken

BabyTV | kanaal 310

Beep Beep!
Twee auto’s en een autoweg spelen samen en in iedere aflevering wordt hun vriendschap opnieuw op de proef genomen. Karretje is verantwoordelijk, Vroem Vroem is avontuurlijk en Weggetje is altijd bezorgd; samen beleven ze de grootste avonturen.

Mini-Matinee
Vier schattige dieren spelen fascinerende toneelstukken in de magische theaterwereld. In elke aflevering reizen de vrienden naar een deel van de wereld en vertellen boeiende verhalen en amusante feiten over de tradities en gewoontes van verre culturen.

Chef Momento
Chef Momento heeft een restaurant, drie augurken-vriendjes en een vaste gast, Perfecto, die elke dag het restaurant bezoekt met een verrassing in zijn mand. Het lukt Momento altijd iets heerlijks te maken met wat Perfecto heeft meegebracht, ook al lijkt het soms alsof de chefkok het niet helemaal snapt. De show inspireert kinderen om nieuwe soorten eten te proberen die goed voor ze zijn.

Pebble TV | kanaal 305

Sven en de Rat
Wat doe je als je beste vriend een rat is, terwijl mensen helemaal niet van ratten houden? Sven kan maar niet duidelijk maken dat ratten cool en leuk zijn. Hij doet mee aan de jaarlijkse huisdierenwedstrijd, maar vlak daarna schrijven de kranten over een grote rattenplaag. 

Nijntje in de dierentuin 
In de dierentuin is een baby zebra geboren. Nijntje vindt dat zo leuk dat vader Pluis belooft er zaterdag met Nijntje heen te gaan en dat ze ook een paar vriendjes mag uitnodigen, Die middag spelen Nijntje en Nina met hun knuffels in de hopen bladeren in de speeltuin. 

Conni
Conni is een schattig, lief en vrolijk meisje. Elke dag is voor haar één grote avontuur. Of het nu gaat om haar eerste schooldag, een bezoek aan de tandarts, een verhuizing of een feestje met haar familie.

Pebble TV kijken
Nicktoons kijken

Nicktoons | kanaal 303

Teenage Mutant Ninja Turtles
Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo zijn ninjutsu-schildpadden wonend in de drukke stad New York. Met superstunts, supersnacks en superskills nemen ze het op tegen gevaarlijke schurken. Lukt het de Teenage Mutant Ninja Turtles om de boeven The Shredder, Dr. Baxter Stockman en de Rat King te verslaan?

Ollie’s pack
Ollie's Pack is een tekenfilm over Ollie, een 13-jarige jongen die met de hulp van zijn beste maatjes Cleo en Bernie en monstertrainer Captain Wowski een rugzakportaal naar de wereld van de monsters beschermt en controleert.

Huize Herrie
Ooit afgevraagd hoe het is om op te groeien in een grote familie? Huize Herrie is een animatieserie over het chaotische leven van de 11 jaar oude Lincoln. Hij laat zien hoe hij overleeft in een huishouden met tien oudere zussen.

RTL Telekids | kanaal 312

LEGO Friends S3
Animatieserie over vijf vriendinnen: Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. De vriendinnen vormen samen de LEGO Friendsclub om hun geheimen te delen, feestjes te organiseren en de mensen in de stad te helpen.

Arthur en de Minimoys

De slimme, 10-jarige Arthur brengt zijn vakanties door bij zijn oma. In haar tuin bevindt zich een wereld die niet te zien is met het blote oog: die van de Minimoys! Op een dag vindt Arthur een geheime doorgang tot hun wereld.

5MinutenShow
Zwerfafval en afvalscheiding staan centraal in deze spelshow. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht.

RTL Telekids kijken
Nick Music op tv luisteren en kijken

Nick Music | kanaal 304

Nick Music laat 24/7 de leukste kindvriendelijke muziekvideo’s van dit moment zien. Speciaal voor kids van 5 tot 15 jaar.

Samen met jouw broertje, zusje, vrienden of ouders kan je lekker meezingen en dansen op de muziek van onder andere Dua Lipa, Justin Bieber, Beyonce, Ronnie Flex, Maan en vele anderen.