Netflix én Videoland

12 maanden cadeau

Claim je vouchercodes

Op deze pagina vind je meer informatie over het claimen van je Netflix én Videoland voucher. Heb je 3 weken na installatie van je Ziggo-diensten nog geen e-mail met 2 vouchercodes ontvangen? Bekijk dan even je spamfolder (nog steeds niet gevonden? Neem dan contact met ons op).

Welke voucher wil je claimen?

Heb je momenteel Netflix via een indirecte partij? Bijvoorbeeld via een andere provider? Ontkoppel deze dan eerst.

Heb je een account direct bij Netflix of heb je nog geen account? Ga dan door met dit stappenplan.

1. Ga naar www.netflix.com/nl/redeem
2. Voer de vouchercode in
3. Er zal een bedrag (€143,88) aan je account toegevoegd worden als saldo
4. Als je nog niet ingelogd was, log dan in met je bestaande account, of maak een account aan
5. Ter conformatie krijg je een overzicht te zien. Druk op akkoord als je de voucher wilt activeren
6. Gefeliciteerd! Je voucher is geactiveerd. Je geniet nu van 12 maanden gratis Netflix. Er wordt een bevestigingsmail opgestuurd.
7. Wil je je gegevens inzien? Ga dan naar www.netflix.com/youraccount

Heb je momenteel Videoland via een indirecte partij? Bijvoorbeeld via een andere provider? Ontkoppel deze dan eerst.

Heb je een account direct bij Videoland of heb je nog geen account? Ga dan door met dit stappenplan.

1. Ga naar www.videoland.com/ziggo
2. Voer de vouchercode in
3. Controleer of je abonnement klopt
4. Als je nog niet ingelogd was, log dan in met je bestaande account, of maak een account aan
5. Controleer of je abonnement nog steeds klopt
6. Ga je akkoord? Druk dan op activeren
7. Gelukt! Je voucher is geactiveerd. Je geniet 12 maanden gratis van Videoland. Je ontvangt een welkomst e-mail van Videoland
8. Wil je je abonnement inzien? Ga dan naar www.videoland.com/account

Netflix én Videoland ontkoppelen

Als je al een actief Netflix of Videoland abonnement hebt bij een derde partij, dan kan de voucher nog niet verzilverd worden. In de meeste gevallen kan je de betaalmethode van je Netflix of Videoland account aanpassen en daarna gebruikmaken van de voucher. Indien dat niet mogelijk is, dan kan je de voucher aan een vriend of familielid geven.

Veelgestelde vragen

Ja, je krijgt 12 maanden Netflix én Videoland cadeau. Ook als je ze al hebt. Je betaalt dan dus even 12 maanden niet. Dat is mooi meegenomen!

Ja, je krijgt 12 maanden Netflix en 12 maanden Videoland cadeau. Ook als je ze al hebt. Voor Netflix krijg je de waarde van 12 maanden Netflix Standaard t.w.v. €143,88. Voor Videoland krijg je de waarde voor 12 maanden van Videoland Plus t.w.v. €107,88. Je kunt je vouchercode voor Netflix ook inzetten voor een ander Netflix abonnement, maar dit heeft dan wel effect op de looptijd van je cadeau. Met Videoland kun je met je vouchercode geen ander abonnement selecteren. 

Heb je al een directe betaalrelatie met Netflix, dan kun je ook gebruik maken van deze promotie. Je krijgt na het activeren van je voucher €143,88 op je account, en betaalt dan dus 12 maanden niets (bij Netflix Standaard) en bij de overige pakketten betaal je niets tot wanneer je tegoed op is. Kies je bijvoorbeeld voor Netflix Premium van €15,99 per maand, dan zal je tegoed logischerwijs eerder dan 12 maanden op zijn. Als het tegoed op is loopt je abonnement door via de bij Netflix bekende betaalwijze. Netflix stuurt je 7 dagen vóór het einde van je cadeautegoed een e-mail.

Ook als je een indirecte betaalwijze hebt met Netflix (bijvoorbeeld via een andere internetprovider) zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van deze prachtige promo. Onder het kopje ‘’Videoland én Netflix ontkoppelen” lees je hier meer over.

Dan kun je ook kiezen voor deze promotie. Je krijgt dan 12 maanden Netflix én Videoland cadeau, ook als je deze diensten al hebt. Je kunt de vouchercode via de activatiepagina verzilveren. Je krijgt met je vouchercode 12 maanden Videoland Plus. Let op; log in met de inloggegevens die bij Videoland bekend zijn.

Ook als je een indirecte betaalwijze hebt met Videoland (bijvoorbeeld via een andere internetprovider) zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van deze prachtige promo. Onder het kopje "Videoland én Netflix ontkoppelen” lees je hier meer over.

Heb je binnen 3 weken na installatie van je pakket nog geen e-mail van Ziggo met de vouchercodes ontvangen, controleer dan de spamfolder in je mailbox. Kun je geen mail vinden of ben je jouw mail kwijt, neem contact op met Ziggo via telefoonnummer 0900-1884 (normaal tarief). Ziggo Zakelijk klanten bellen met 0800-0620.

Beide digitale vouchers zijn in te wisselen tot en met 31 december 2022.

Ja, je kunt de digitale vouchers ook cadeau geven aan vrienden of familie.

Voor Netflix geldt:
- Ben je een nieuwe Netflix-gebruiker? Na 12 maanden loopt je abonnement door via de betalingsmethode die je bij Netflix tijdens het inwisselen van de vouchercode hebt aangegeven zoals ideal, credit card of PayPal.
- Ben je al een Netflix-gebruiker? Na 12 maanden loopt de betaling van je abonnement door via de betaalwijze die je bij Netflix voor de vouchercode had. 
- Ben je al een Netflix-gebruikers die Netflix betaalt via de Ziggo factuur en heb je daarna de vouchercode ingewisseld? Na 12 maanden loopt je abonnement door en ga je Netflix weer via je Ziggo factuur betalen. Netflix stuurt je 7 dagen vóór het einde van je cadeautegoed, een e-mail. 
 
Voor Videoland geldt:
- Ben je een nieuwe Videoland-gebruiker? Je abonnement stopt automatisch. Nog niet uitgekeken? Dan kun je je abonnement verlengen en één van de 3 abonnementen kiezen: basis, plus en premium.
- Ben je al een Videoland-gebruiker? Na het aflopen van de cadeauperiode loopt je originele abonnement automatisch door.

Ja, je wisselt jouw code in via Netflix. Dan pauzeert Netflix je betaling totdat je tegoed op is. Daarna loopt je abonnement door via de bij Netflix bekende betaalwijze (Ziggo factuur).

Voor Netflix krijg je de waarde van 12 maanden Netflix Standaard t.w.v. €143,88. Dus kies je voor dit Netflix abonnement, betaal je aan Netflix 12 maanden niets. Je kunt deze waarde ook inzetten voor een ander Netflix abonnement, maar dit heeft dan wel effect op de looptijd van je cadeau. Voor Videoland krijg je de waarde voor 12 maanden van Videoland Plus t.w.v. €107,88. Voor Videoland kun je alleen kiezen voor Videoland Plus. 

Bij Ziggo kijk je alles op 1 plek, van live televisie tot Netflix, Ziggo Sport en Videoland. Altijd alles in de beste 4k-beeldkwaliteit. Netflix vind je bij de apps op de Mediabox XL, Mediabox Next en Next Mini. Of ga simpelweg op je TV naar kanaal 150 voor Netflix en kanaal 151 voor Videoland. Verder kijk je Netflix en Videoland op al je favoriete apparaten.

Wie het cadeautegoed krijgt, bepaalt de ontvanger van de vouchercodes zelf tijdens het inwisselen.

Als je inlogt met je bestaande inloggevens bij Videoland en Netflix, behoud je je profiel.

Krijg je de melding dat de code niet geldig is, neem contact op met Ziggo via telefoonnummer 0900-1884 (normaal tarief).

Netflix
''De ingevoerdecode is ongeldig''
-> Kijk voor meer informatie op https://help.netflix.com/nl/node/100285

Videoland
“Deze actiecode is al gebruikt”
-> Neem voor meer informatie contact op met Videoland

“Je hebt al een actief Videoland abonnement als het actieve abonnement
ook met een voucher is geactiveerd''
-> Je kunt je vouchercode activeren als je andere cadeauperiode is verlopen. Ga naar je Videoland accountpagina om te kijken naar de exacte einddatum. 

Alle nieuwe Internet en TV klanten van Ziggo.