Met z’n allen tegelijk lekker bezig

Op ons krachtige GigaNet

We zijn steeds vaker met z’n allen tegelijk lekker bezig thuis. Videobellen met collega’s. Presenteren aan een klant. Een werkstuk uploaden. Of ontspannen met een serie. Het is één grote gezellige drukte. En met Ziggo heb je altijd de beste internetervaring. Ziggo. Enjoy it all.

 Sneller internet van Ziggo: thuiswerk en huiswerk

Je krijgt nóg sneller internet

Internet gebruiken we thuis meer dan ooit. Met z’n allen videobellen we wat af met vrienden of collega’s. We uploaden presentaties, streamen de mooiste films, shoppen online en gamen met vrienden. Daar wil je zorgeloos van blijven genieten. Daarom verhogen we je internetsnelheid. En daar hoef je zelf niks voor te doen.

Wij regelen het voor je. Uiterlijk eind mei krijgen alle modems automatisch een upgrade met de nieuwe snelheid. Staat je pakket hier niet tussen? In Mijn Ziggo zie je nu al je nieuwe snelheid.

 

Oude snelheid

Nieuwe snelheid

Internet Start

50 Mbit/s down
5 Mbit/s up

75 Mbit/s down
10 Mbit/s up

Internet Complete

250 Mbit/s down
25 Mbit/s up

300 Mbit/s down
30 Mbit/s up

Internet Max

500 Mbit/s down
40 Mbit/s up

600 Mbit/s down
40 Mbit/s up

overal snelle wifi in huis met Ziggo

Overal in huis perfecte wifi

Naast nóg sneller internet ook overal in huis perfecte wifi? Jazeker. Met SmartWifi van Ziggo. Onze smart Wifiboosters bereiken je hele huis en schakelen automatisch met je mee. Zo loop je soepeltjes door je dag.

Veelgestelde vragen

Uiterlijk eind mei zijn alle modems geüpgraded. Dat regelen we voor je. Je kunt de snelheid controleren op ziggo.nl/speedtest via een computer met internetkabel aangesloten op het modem. Indien meerdere apparaten tegelijk actief zijn op het internet meet je een lagere snelheid. Test in dat geval op een rustiger moment.

De snelheidsverhoging geldt voor klanten met een Ziggo internetpakket. Klanten met het Internet Giga-pakket zijn uitgezonderd, want dit pakket haalt al de hoogste snelheden op ons netwerk.

Op deze pagina vind je een tabel met de nieuwe snelheden in de meest gekozen pakketten. Staat jouw pakket er niet tussen? Check dan hier je nieuwe internetsnelheid bij product ‘Internet’.

Je hoeft zelf niks te doen. We passen iets in de techniek aan en herstarten je modem 's nachts om je de nieuwe snelheid te geven. Uiterlijk eind mei heb je die nieuwe snelheid.

Wil je meteen die snelheid? Dat kan! Haal dan de modemstekker uit het stopcontact en stop die er na 60 seconden weer in. Het modem pikt dan vanzelf de nieuwe snelheid op.

De verhoging van de internetsnelheid gebeurt automatisch. Voor de snelheidsverhoging betaal je niet meer. Je behoudt je huidige internetpakket met verhoogde snelheden.

GigaNet. Netwerk van de toekomst.

Waar je ook bent, met GigaNet heb je krachtig internet in huis. Ziggo brengt als eerste 1 Gbit/s in heel Nederland. Daarmee ben je zorgeloos met het hele gezin tegelijk online. Videobellen, shoppen, gamen en streamen. En dat in de hoogste kwaliteit.