Overslaan en ga naar inhoud

SmartWifi pods

De beste wifi-oplossing voor bij je thuis

Vervang je Wifibooster door SmartWifi pods

We verbeteren je wifi

We vervangen je Wifibooster via het stopcontact door een nieuwe set. Daarmee is je wifi slimmer dan ooit. Met de SmartWifi pods (onze nieuwe wifibooster) en de bijbehorende app haal je nu nog meer uit je wifi. SmartWifi doet namelijk al het regelwerk en zorgt voor perfecte wifi in huis.

Hoe werkt de SmartWifi pod?

Met een meshwifi-systeem zoals SmartWifi heb je meerdere slimme wifi-punten in je huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Waar je ook bent in huis, het mesh wifi-systeem zorgt ervoor dat je op die plek de beste verbinding hebt. Dat gaat allemaal vanzelf. Daarnaast controleer je gemakkelijk de status van je netwerk met de handige SmartWifi app.

Let op: bij het installeren van de SmartWifi pods kan het inladen van de gegevens in de SmartWifi app een paar minuten duren. 

Hoe werkt de SmartWifi pod
Wanneer heb je SmartWifi pods nodig?

Wanneer heb je SmartWifi pods nodig?

Overal in huis mailen, appen, sharen en videobellen. Dat willen we allemaal. En allemaal tegelijk. Ook als we naar een andere kamer lopen of de trap opgaan. Isolatie, betonnen muren en apparatuur zorgen er soms voor dat je verbinding er niet sneller op wordt.

Met onze SmartWifi pods is dat verleden tijd. De wifi bereikt je hele huis en schakelt automatisch met je mee.

Veelgestelde vragen

De set bestaat uit twee SmartWifi pods. Je modem is het basisstation voor SmartWifi. De twee pods kun je op strategische plaatsen in je huis zetten en hoeven alleen in het stopcontact. Je kúnt ze ook bekabeld aansluiten. Dan wordt het wifi-signaal nóg beter. 

Heb je na het plaatsen van de pods nog niet voldoende bereik? Dan kun je gemakkelijk een extra set verbinden voor optimaal bereik.

Heb je de SmartWifi pods ontvangen? Ga dan aan de slag met de SmartWifi app. Download hem meteen. De app helpt je met het installeren van de pods.

Tip: bespaar tijd en volg het stappenplan voor het installeren van de SmartWifi pods

Let op: bij het installeren van de SmartWifi pods kan het inladen van de gegevens in de SmartWifi app een paar minuten duren. 

Smartwifi app qr-code

Of scan en download de app.

De SmartWifi pods vormen samen één netwerk en kunnen onderling worden verbonden op twee manieren: draadloos (via wifi) en met een internetkabel. Als je de mogelijkheid hebt om een internetkabel te gebruiken zorgt dat altijd voor een betere verbinding. Dit is vooral belangrijk bij huizen waar de wifi zijn weg moet proberen te vinden door betonnen of betegelde muren en vloeren.

Het installeren van SmartWifi pods is erg eenvoudig. Het installeren van een nieuwe smartphone is bijvoorbeeld ingewikkelder. Als je de installatie toch liever overlaat aan onze monteur, dan komen we graag naar je toe. De monteur rekent € 40 voor het eerste half uur en daarna € 15 per kwartier.