Je internet groeit met je mee

En daar hoef je niks voor te doen

We gebruiken meer data

Terwijl je aan de keukentafel videobelt met een vriend, download je tegelijkertijd in een oogwenk een serie en kijkt een huisgenoot sport op tv in haarscherpe beeldkwaliteit. Je mediaspeler, deurbel en thermostaat zijn verbonden met wifi. En misschien werk je ook nog vanuit huis.

De snelheid en stabiliteit die je nodig hebt

Welke apparaten je ook gebruikt, ons internetgebruik groeit stevig door. Daarom mag je erop vertrouwen dat wij meegroeien. En dat jij de internetstabiliteit en -snelheid krijgt die past bij je gebruik. Zodat het ook blijft passen bij jouw manier van leven.

Vanaf mei verhogen we de capaciteit en snelheid van alle internetabonnementen

Vragen & antwoorden

Check de tabel voor alle oude en nieuwe snelheden.

Oude snelheid

Nieuwe snelheid

Internet Basic

50 Mbit/s down
20 Mbit/s up

50 Mbit/s down
25 Mbit/s up

Internet Start

100 Mbit/s down
20 Mbit/s up

100 Mbit/s down
30 Mbit/s up

Internet Start XXL

200 Mbit/s down
20 Mbit/s up

200 Mbit/s down
30 Mbit/s up

Internet Complete

350 Mbit/s down
35 Mbit/s up

400 Mbit/s down
40 Mbit/s up

Internet Max

600 Mbit/s down
40 Mbit/s up

600 Mbit/s down
50 Mbit/s up

Internet Giga

1000 Mbit/s down
50 Mbit/s up

1000 Mbit/s down
75 Mbit/s up

De snelheidsverhoging gaat in vanaf mei 2023. Je ziet in Mijn Ziggo dan ook direct de verhoogde snelheid van je internet.

Merk je begin mei nog niets van de verhoogde snelheid, dan is de reset van je modem niet goed gegaan. Reset ‘m dan zelf. Dat doe je zo: trek de stekker eruit, wacht 10 seconden en doe de stekker er weer in. Je internetsnelheid is nu verhoogd.

De snelheidsverhoging hoort bij het abonnement dat je hebt. De internetsnelheid groeit met je mee. Je betaalt dus niets meer door de snelheidsverhoging.

We zijn steeds meer online om te streamen, thuiswerken, videobellen, gamen en shoppen. Daarvoor gebruiken we ook steeds meer smartphones, tablets en laptops met zijn allen tegelijk. Uit onderzoek weten we dat onze klanten het waarderen dat internet met het gebruik meegroeit. Daarom verhogen we ieder jaar de capaciteit van ons glasvezel-kabel netwerk. Zo blijft het stabiel, snel en veilig. Bij ons heb je internet waar je op kunt rekenen.

Internet waar je op kunt rekenen

Glasvezel-kabel | SmartWifi

Met ons glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.