Dit krijg je per 2 augustus 2021 bij:

ESPN Compleet

Elke dag op 5 kanalen nationale en internationale competities

Plus een extra kanaal met ultra HD-westrijden uit de Eredivisie. En op 4 kanalen live sport afgewisseld met praatprogramma's. 

Voor ieder wat wils. Kies uit Nederlandse en Europese voetbalcompetities, WTA-tennis en de grote Amerikaanse sportcompetities.

Met ESPN Watch kijk je al je favoriete wedstrijden, waar je ook bent. Thuis op de slaapkamer of op vakantie in de EU. 

Haal alles uit ESPN Compleet

Volg je favoriete team, sport en kijk prikkelende analyses van de wedstrijden

ESPN Eredivisie

ESPN

Kanaal 421

Evil Angel in het erotiek pakket

ESPN 2

Kanaal 422

Penthouse in het erotiek pakket

ESPN 3

Kanaal 423

ESPN Compleet 4

ESPN 4

Kanaal 424

Sportcompetities en praatprogramma's

ESPN bepaalt wekelijks op welk kanaal een wedstrijd te zien is. Welke competities en praatprogramma's wil jij zeker zien? 

Extra Ultra HD-kanaal met wedstrijden uit de Eredivisie

Heb je een UHD tv? Dan zie je in het nieuwe Eredivisieseizoen je favoriete club misschien wel in extra scherp beeld met veel meer kleur. 

Programmering Ultra HD-kanaal
Je ziet één Eredivisiewedstrijd op zaterdag en één Eredivisiewedstrijd op zondag in Ultra HD. En tussendoor zie je beelden uit eerdere Ultra HD-uitzendingen van ESPN. 

Kanaal 425

Volg de wedstrijden op het ultra HD kanaal van ESPN

Kanaal 425

Download gratis de ESPN-app van je favoriete wedstrijd via ESPN Watch

Ken je ESPN Watch al?

Met ESPN Watch bekijk je al favoriete wedstrijden via espn.nl of de ESPN-app. Dat kan op je pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv, gaming console en Chromecast. Waar je ook bent in de EU.  Bovendien: 

 krijg je toegang tot extra online-kanalen
 zie je als eerste de samenvattingen
 kijk je alle ESPN-programma’s terug

Heb je de ESPN-app nog niet gedownload? Doe het direct en geniet van de voordelen.

Veelgestelde vragen

ESPN past per 2 augustus de programmering aan waardoor de ESPN-zenders veelal een mix worden van nationale en internationale content. Vanaf die datum vervallen ESPN Eredivisie en ESPN International. De programmering van de huidige 6 kanalen (resp 3 in ESPN Eredivisie en 3 in ESPN International) wordt voortaan uitgezonden op 4 kanalen en samengevoegd in één nieuw abonnement: ESPN Compleet. 

Daarnaast gaat ESPN vanaf komend seizoen ook minimaal 2 wedstrijden per speelronde uitzenden in Full HD HDR kwaliteit. Deze wedstrijden worden uitgezonden op een apart kanaal: ESPN Ultra. Deze kun je ontvangen met een Mediabox Next. 

Door de wijzigingen in de programmering van ESPN is het niet langer mogelijk de huidige producten aan te bieden. Bestaande ESPN klanten worden daarom gemigreerd naar het nieuwe portfolio. Gelukkig krijgen de meeste van onze klanten meer content voor veelal dezelfde prijs. En wanneer je meer gaat betalen ontvang je hiervoor een compensatie. Uiteraard kun je ook altijd een ander product kiezen of je ESPN-abonnement opzeggen. 

Bij ESPN wordt geen onderscheid gemaakt per kanaal. Op het eerste kanaal van ESPN zie je een selectie van het beste op nationaal én internationaal sportgebied, met uiteraard ook elke week veel live voetbal. Bij de vier zenders van ESPN Compleet zie je elke dag nationale en internationale topsport, zoals live voetbal uit de Nederlandse competities en de grote Amerikaanse sporten als NFL, NHL, MLB. Wekelijks wordt bepaald welke programmering op welk kanaal te zien is. 

Heb je een ESPN Compleet-abonnement dan zie je met ESPN Watch de kanalen ESPN t/m ESPN 4 én de ESPN Extra-kanalen binnen de hele EU. Kijk de wedstrijden via tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv en Chromecast. Je kunt maximaal met drie apparaten op één IP-adres kijken. 

ESPN Ultra HD geeft meer kleur en diepte aan een wedstrijd. ESPN ziet dit als beste optie qua beeldervaring waar het gaat om live sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder.

Met ingang vanaf Eredivisieseizoen 2021-2022 start ESPN met het uitzenden van Eredivisiewedstrijden in Ultra HD. Hiervoor is een apart kanaal ingericht met de naam ESPN UHD. De beeldkwaliteit van de wedstrijden op dit kanaal is sterk verbeterd, aangezien het kanaal in HDR (HLG), met meer kleuren (wide color gamut) en met twee keer zoveel frames per seconde wordt doorgegeven.

De verschillen van ESPN UHD t.o.v. de overige ESPN Full HD-kanalen zijn:

  • Betere lichtbeleving dankzij HDR: ESPN in Full HD heeft Standard Dynamic Range (SDR). ESPN UHD maakt gebruik van High Dynamic Range (HDR)-variant HLG (Hybrid Log Gamma), die onder andere ontwikkeld is door de BBC;
  • Meer kleuren dankzij WCG2020: waar ESPN op de Full HD-kanalen gebruik maakt van rec 709 color space, wordt dat op ESPN UHD rec 2020 color space (wide color gamut). Meer kleuren en dus een meer realistische weergave van het beeld;
  • Meer frames per seconde: ESPN in Full HD heeft 25 frames per seconde, ESPN UHD heeft 50 frames per seconde. Dat zorgt bijvoorbeeld voor een vloeiendere weergave van een snel bewegende voetbal.

Om wedstrijden in UHD te kunnen kijken heb je naast je Mediabox Next een UHD geschikte televisie nodig.

Heb je nog een vraag?

Op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. 
En in het weekend van 09.00 tot 18.00 uur.

Ben je een zakelijke klant?