Geniet van live Eredivisie-voetbal met ESPN

Nu gratis bij Ziggo

ESPN op kanaal 421 gratis bij Ziggo*. Je hoeft zelf niks te doen, het staat al aan voor je. Nog geen klant bij Ziggo? Stap nu over en  stel je pakket samen

*Alleen Ziggo klanten met minimaal een TV Start of Standaard abonnement.

Veelgestelde vragen

ESPN is vanaf 12 januari gratis te zien voor Ziggo-klanten met minimaal TV Start of TV Standaard op kanaal 421.

Sommige Eredivisiewedstrijden zijn geprogrammeerd op ESPN2, ESPN3 of ESPN4 of in bijzondere gevallen op ESPN Watch. Regelmatig worden er op ESPN ook wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV uitgezonden, maar niet allemaal.  

Voor wie echt geen wedstrijd van zijn of haar favoriete club wil missen is er ESPN Compleet met (minimaal) 4 zenders. Daarmee ben je wekelijks verzekerd van alle Eredivisiewedstrijden, maar bijvoorbeeld ook van een breder aanbod van internationaal voetbal en de grote Amerikaanse
sportcompetities. Kijk voor hier voor meer informatie.

 Ja, ESPN is als onderdeel van de tv-abonnementen van Ziggo ook te zien via Ziggo GO (met minimaal TV Start of TV Standaard). Wil je ook toegang tot ESPN2, ESPN3 en ESPN4 in de Ziggo GO-app? Abonnees van ESPN Compleet krijgen toegang tot alle zenders.  

Als ESPN Compleet abonnee kun je ook een koppeling maken met ESPN Watch via ESPN.nl en de ESPN-app.  

Ja, klanten kunnen nog steeds een dagpas kopen om de wedstrijden en programma's op ESPN2, ESPN3 en ESPN4 te kijken. 

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. De wijziging geeft verder geen opzegrecht tot andere delen van het pakket/abonnement. 

Nee, de prijs van het Ziggo abonnement verandert door de toevoeging van ESPN niet. Ziggo biedt klanten toegang tot hun favoriete content, waarbij gemak voor de klant en de beste kijkervaring voorop staat. Deze kijkervaring wordt continu nog beter en simpeler gemaakt. 

Nee,  de prijs van het ESPN Compleet pakket blijft ongewijzigd en biedt nog steeds het meest uitgebreide ESPN aanbod aan, inclusief ESPN Watch. Hiermee zijn klanten wekelijks verzekerd van alle Eredivisiewedstrijden, maar bijvoorbeeld ook van een breder aanbod van internationaal voetbal en de grote Amerikaanse sportcompetities.