Viceland kijken

Viceland

Exclusief op Ziggo kanaal 26

VICE is overal waar jij bent: online, mobiel, in print en nu ook op tv met VICELAND, exclusief bij Ziggo. Met lifestyle en cultuur, voor en met jou, van over de hele wereld.

Dit is Viceland

Jij staat centraal bij VICELAND. Dat deed je al bij het magazine VICE en op Vice.com. Je vraagt je misschien af waarom, want is een magazine en een website nog niet genoeg? Nu kun je VICE kijken op alle schermen die je gebruikt, waarbij op de tv-zender VICELAND natuurlijk video centraal staat. En video, dat kijk je natuurlijk. Midden in de nacht filmpje kijken in de McDonalds. In de spits in de trein serieschranzen, of gewoon een keertje thuis loungend VICELAND kijken. Dat kan nu allemaal.

De kracht van verhalen

Wat mag je verwachten? Alles wat je bezighoudt, en alles wat je meestal niet te zien krijgt bij de grote zenders. Denk cultuur, denk lifestyle, met creatieve programma’s speciaal voor jou. Niet-vertelde verhalen over bijzondere mensen die bijzondere dingen beleven. Van heksen tot helderzienden, van fashion tot fellatio, van gadgets tot gezonde groente.

Viceland kijken
Kanaal 026
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV

Viceland kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.