Prijsvragen

Maak elke maand kans op prachtige prijzen. Wacht dus geen moment langer en doe mee aan een van de prijsvragen.

Mezzo

Win een PAW Patrol Meet-and-Greet

De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2018

Nick Jr. is dé zender voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Met grappige en leerzame series, fantastische verhalen en knotsgekke karakters, die kinderen wijzer maken. Van Wallykazam! tot Shimmer & Shine. En maak kans op een meet-and-greet met:

Mezzo

Een droomweekend of Apple Watch met RTL Lounge?

De prijsvraag is verlopen

Je ziet de beste series op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- en buitenland. En omdat RTL Lounge deze maand de Zender van de Maand is, geven we te gekke prijzen weg! Wat dacht je van: een Gastronomisch Droomweekend, een Apple Watch (serie 3) of een High Tea voor twee personen?

Mezzo

And the Oscar goes to…

De prijsvraag is verlopen

Kortefilmkanaal Shorts TV is in september Zender van de Maand en dus hebben we natuurlijk weer een prijsvraag. Nee, je krijgt geen goud mannetje die zo op oom Oscar lijkt. Wat is de prijs dan wel? Twee kaarten voor de Oscar Nominated Short Films in februari 2018! En dat is inclusief hotelovernachting in Amsterdam, diner voor 2 en natuurlijk jullie treinkaartje naar en van Amsterdam.

Mezzo

Maak kans op een tijgerworkshop

De prijsvraag is verlopen

De zender van de maand januari is Nat Geo Wild. Kijk deze maand gratis naar de wildlife-zender. Heb jij ‘the eye of the tiger’? Maak kans op een tijgerworkshop of reis naar Zuid-Afrika!

Mezzo

Luister goed

De prijsvraag is verlopen

RTL Crime Zender van de Maand: dat gaan we vieren met een prijsvraag. Als hoofdprijs geven we vijf keer een set AirPods weg (de draadloze oordopjes van Apple, ter waarde van € 179 per set). Nou ja, weggeven. Je moet natuurlijk wel eerst aan de prijsvraag hieronder meedoen. Troostprijzen hebben we ook: vijf keer een Bongobon High Tea ter waarde van € 34,90. Wat houdt je tegen?

Mezzo

Kijk verder

De prijsvraag is verlopen

Hij kan van jou worden: de ideale sterrenkijker voor de beginnende astronoom. Als je meedoet met de prijsvraag van de Zender van de Maand Discovery Science. Met deze compacte refractortelescoop verken je de maan en de planeten zonder problemen. Hij is handzaam en licht, dus geschikt voor jong en oud.

Mezzo

Do you want ink?

De prijsvraag is verlopen

Een van de meest populaire programma’s op Zender van de Maand VICELAND is Needles & Pins. Wil je ook een tattoo van een van de hoofdpersonen uit deze serie? We mogen 2 prijswinnaars samen met een vriend(in) naar Engeland sturen om bij een van de beste tattoo artists een kunstwerk te laten zetten.

Mezzo

Haal me hieruit!

De prijsvraag is verlopen

Er is geen ontsnappen aan: CBS Reality is Zender van de Maand in april. Toch een poging wagen om te ontkomen? Doe dan mee met de prijsvraag. Dan maak je kans op een Escape Room Challenge voor jou en vier van je vrienden!

Mezzo

Live vanuit het Concertgebouw

De prijsvraag is verlopen

Doe mee met de nu al klassieke prijsvraag van Zender van de Maand Mezzo. De hoofdprijs? 5 keer 2 kaarten voor een concert in het Concertgebouw op 24 maart. Dan speelt het Koninklijk Concertgebouworkest Onvoltooide werken van Mozart en van Schubert.

FOXlife

Tijgers voeren?

De prijsvraag is verlopen

Bij Zender van de Maand Nat Geo Wild maak je deze maand kans op een Tijgerworkshop voor twee personen. Je leert enorm veel over deze enorme wilde kat en je krijgt de ultieme mogelijkheid om ze eens van heel dichtbij te bekijken, met als hoogtepunt het voeren van een tijger!

FOXlife

Kaarten voor de NPO 3FM Awards

De prijsvraag is verlopen

Wil je kaarten winnen voor de NPO 3FM Awards? Doe gewoon mee met de prijsvraag van 101TV en je maakt kans om in TivoliVredenburg in Utrecht van dichtbij de uitreiking van de awards mee te maken. We verloten 5x2 kaarten.